Overnatning på Bed & Breakfast i rolige
​og smukke omgivelser

Vil du gerne booke en overnatning nær Herning et idyllisk og roligt sted?

​Den Japanske Have er et helt specielt Bed & Breakfast. Du får ikke alene en behagelig seng at sove i og et skønt morgenmåltid med i prisen, når du booker et værelse hos os. Du får også adgang til en stor japansk have på 3.000 m2, der emmer af atmosfære og sanselighed.

Overnat i smukke omgivelser og mærk den særlige ro og skønne atmosfære, der hersker her hos os. Du finder os i Herning nær Ikast og Brande.

Veludstyrede værelser inspireret af den japanske kultur

Vi har 6 værelser til rådighed, som alle er inspireret af den japanske kultur og indretningsstil. Vores værelser er opkaldt efter japanske byer, og du kan eksempelvis komme til at bo i Tokyo, Kyoto eller Osaka, når du booker din overnatning hos os.

Vores værelser er udstyret med fladskærms-tv med adgang til trådløst internet. Derudover er alle værelser udstyret med adgang til eget badeværelse, der blandt andet er indrettet med et bidét, som er betegnelsen for et elektronisk japansk toilet.

Hvad koster en overnatning hos os?

  • 800 kr. for et dobbeltværelse inklusiv morgenmad per døgn
  • 700 kr. for et enkeltværelse inklusiv morgenmad per døgn

Vil du gerne booke en overnatning?

Du kan booke et eller flere værelser online, eller du kan give os et kald på telefon

40 35 81 10 for at høre mere eller booke din overnatning. 

Vi ser frem til at høre fra dig og møde dig på vores Bed & Breakfast.

Book et værelse på vores Bed & Breakfast allerede i dag

​Vil du gerne vide mere om vores priser, eller vil du gerne bestille et eller flere værelser til overnatning? Det kan også være at du

er interesseret i at leje et festlokale? Uanset hvad hører vi gerne fra dig. 

Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 40 35 81 10 eller skrive til os på mail@denjapanskehave.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Den Japanske Have - Bed & Breakfast ligger ca. 15 min kørsel fra Messecenter Herning og 10 min. kørsel til Herning centrum.
Hammerum station ligger ca. 300 m. væk med forbindelser mod Ikast og Herning og videre ud i landet.

Vores bed & breakfast ser frem til at give dig en hyggelig oplevelse.

★★★★★​​

En fantastisk kæreste oplevelse

​​"Fantastisk sted! Det kan ikke beskrives med billeder eller ord hvor gennemført det er. Det skal opleves. Utroligt at der gemmer sig sådan et sted i Hammerum. Der findes ikke noget i den kaliber andre steder i Danmark. Og sikkert ikke det meste af Europa. Og så er det uforståeligt billigt. 800 kr. for en overnatning med morgenmad og fri adgang til haven og opholdsrummene, som er en lige så stor oplevelse som haven.

Der er i øvrigt gratis kaffe og andre varme drikke ad libitum døgnet rundt. Eget bad på alle værelserne, som alle er unikt indrettet i hver deres stil, som områder i Japan."

Simon Wada Klaris

Via Google anmendelse

"Vi byder velkommen og håber, at I vil nyde roen, harmonien, skønheden og enkeltheden både inde som ude i haven. "

Niels og Tove Østerskov

Kontakt

Den Japanske Have - Bed & Breakfast

CVR: 16065447