Den Japanske Have

En oase af ro, harmoni, skønhed og enkelthed

​Sådan kan Den Japanske Have i hjertet af Midtjylland kort beskrives. Haven er nemlig opbygget over de rodfæstede fire ord: Ro, Harmoni, Skønhed og Enkelthed, der danner fundament i den ældgamle havekunst. Og et besøg i den 3000 kvm. store have midt mellem Herning og Ikast virker som balsam for sjælen i den stressede hverdag.​

Beroligende lyde af utallige små bække og vandfald, løveskræmmere og vindklokker, er det eneste der forstyrrer havens stilhed. Når man går blandt farvestrålende planter, smukke skulpturer og de 600 tons sten, som er brugt i haven, er det ikke svært at drømme sig væk til østens eventyr.

​Den Japanske Have, som er den eneste af sin slags i Danmark, er ikke blot en flot oplevelse. Den giver også inspiration.

Den japanske havekunst tiltrækker med sin ophøjede ro flere og flere vesteuropæere, som nyder havens enkelthed i kontrast til den forjagede hverdag.

Og i Den Japanske Have kan man få omsat drømmene til virkelighed.

Den Japanske Have fungerer i dag som Bed & Breakfast, hvor vores gæster kan overnatte når de besøger Herning. Haven er åben for alle overnattende gæster, og du er velkommen til at nyde din morgenmad i de smukke omgivelser.

Book et værelse på vores Bed & Breakfast allerede i dag

​Vil du gerne vide mere om vores priser, eller vil du gerne bestille et eller flere værelser til overnatning

Uanset hvad hører vi gerne fra dig. Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 40 35 81 10. Vi glæder os til at høre fra dig.

Den Japanske Have - Bed & Breakfast ligger ca. 15 min kørsel fra Messecenter Herning og 10 min. kørsel til Herning centrum.
Hammerum station ligger ca. 300 m. væk med forbindelser mod Ikast og Herning og videre ud i landet.

★★★★★​​

En fantastisk kæreste oplevelse

​​"Fantastisk sted! Det kan ikke beskrives med billeder eller ord hvor gennemført det er. Det skal opleves. Utroligt at der gemmer sig sådan et sted i Hammerum. Der findes ikke noget i den kaliber andre steder i Danmark. Og sikkert ikke det meste af Europa. Og så er det uforståeligt billigt. 800 kr. for en overnatning med morgenmad og fri adgang til haven og opholdsrummene, som er en lige så stor oplevelse som haven.

Der er i øvrigt gratis kaffe og andre varme drikke ad libitum døgnet rundt. Eget bad på alle værelserne, som alle er unikt indrettet i hver deres stil, som områder i Japan."

Simon Wada Klaris

Via Google anmendelse

"Vi byder velkommen og håber, at I vil nyde roen, harmonien, skønheden og enkeltheden både inde som ude i haven. "

Niels og Tove Østerskov

Kontakt

Den Japanske Have - Bed & Breakfast

CVR: 16065447

Bjødstrupvej 31, 7400 Herning